De crisis is nu!           

Op vrijdag 31 mei om 14 uur organiseert de Klimaatcrisis Coalitie de volgende Klimaatmars, dit keer op de Zuidas. Want de klimaat- en natuurcrisis bedreigt alles wat ons lief is. Droogte, hittegolven en overstromingen zorgen nú voor slachtoffers, chaos en verwoesting. Mensen moeten vluchten, en onze toekomst staat op het spel.

En wat doen grote bedrijven? Ze blijven doorgaan met het financieren en faciliteren van nieuwe verwoestende projecten waarmee ze mensen en milieu uitbuiten. Daarom eisen wij dat bedrijven direct gedwongen worden om verantwoordelijkheid te nemen voor hun gedrag. Mensen boven Winst!

Meer informatie over de mars vind je op de volgende site!

Dit is een bericht namens de Klimaatcrisis Coalitie. De Klimaatmars op de Zuidas wordt georganiseerd door deze Coalitie, een samenwerkingsverband van Oxfam Novib, vakbond FNV, Fridays For Future, Greenpeace, Extinction Rebellion, Fossielvrij NL, Milieudefensie, DeGoedeZaak en honderden bondgenoten.